Fernanda Mozzi,Rául R. Raya,Graciela M. Vignolo - Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications
-15%

Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications

Fernanda Mozzi,Rául R. Raya,Graciela M. Vignolo

ISBN: 9781118868409
Vydavateľstvo: Wiley
Rok vydania: 2015
Väzba: Hardback
Počet strán: 392
Dostupnosť: Na objednávku

Pôvodná cena: 200,20 €
Výstavná cena: 170,17 €(t.j. po zľave 15%)
(Cena je uvedená vrátane 10% DPH)
Katalógová cena: 130 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Pridať do wishlistu
Späť Tlačiť
Kúpiť
Lactic acid bacteria (LAB) have historically been used as starter cultures for the production of fermented foods, especially dairy products. Over recent years, new areas have had a strong impact on LAB studies: the application of omics tools; the st

Príbuzné oblasti