Elevina Perez Sira - Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling & Nutrition
-15%

Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling & Nutrition

Elevina Perez Sira

ISBN: 9781634823555
Vydavateľstvo: Gazelle Book Services
Rok vydania: 2015
Väzba: Hardback
Počet strán: 250
Dostupnosť: Na objednávku

Pôvodná cena: 244,09 €
Výstavná cena: 207,48 €(t.j. po zľave 15%)
(Cena je uvedená vrátane 10% DPH)
Katalógová cena: 158.5 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Pridať do wishlistu
Späť Tlačiť
Kúpiť
In this book, updated information on all major aspects of the harvesting and chocolate manufacture of Venezuelan cocoa are compiled and discussed. The major quality factors in chocolate processing from the post-harvest to its manufacture are studied, cove

Príbuzné oblasti
Pozri tiež
« »