Pedro Adrián Aredes Fernández,María José Rodriguez Vaquero,Gisselle Raquel Apud,María Gilda Stivala - Bioactive Compounds in Wine: Recent Advances & Perspectives
-15%

Bioactive Compounds in Wine: Recent Advances & Perspectives

Pedro Adrián Aredes Fernández,María José Rodriguez Vaquero,Gisselle Raquel Apud,María Gilda Stivala

ISBN: 9781634827652
Vydavateľstvo: Gazelle Book Services
Rok vydania: 2015
Väzba: Hardback
Počet strán: 106
Dostupnosť: Na objednávku

Pôvodná cena: 145,04 €
Výstavná cena: 123,28 €(t.j. po zľave 15%)
(Cena je uvedená vrátane 10% DPH)
Katalógová cena: 91.99 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Pridať do wishlistu
Späť Tlačiť
Kúpiť
This book addresses the role of bioactive compounds in wine and their beneficial or harmful effects on human health. The presence of bioactive compounds in wine is related to several factors like grape varieties, agroecological conditions of vineyards (te

Príbuzné oblasti