Barbaros Ozer,Gülsün Akdemir-Evrendilek - Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments
-15%

Dairy Microbiology and Biochemistry: Recent Developments

Barbaros Ozer,Gülsün Akdemir-Evrendilek

ISBN: 9781482235029
Vydavateľstvo: Taylor & Francis
Rok vydania: 2014
Väzba: Hardback
Počet strán: 464
Dostupnosť: Na objednávku

Pôvodná cena: 170,94 €
Výstavná cena: 145,30 €(t.j. po zľave 15%)
(Cena je uvedená vrátane 10% DPH)
Katalógová cena: 111 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Pridať do wishlistu
Späť Tlačiť
Kúpiť
This book covers recent developments in types, classifications, and genetic traits of indigenous milk microorganisms and dairy starter cultures. It also discusses biochemical reactions taking place in different dairy products and microorganisms involved i

Prehľad výstav, na ktorých bol titul prezentovaný: